Iată 5 motive să vă diagnosticați și tratați în cadrul unui Centru Oncologic ACIBADEM!

Iată 5 motive să vă diagnosticați și tratați în cadrul unui Centru Oncologic ACIBADEM!

Cancerul a devenit o afecțiune extrem de frecventă: fiecare dintre noi cunoaște pe cineva care suferă din cauza unei boli maligne. Este a doua cauză de mortalitate din lume, iar multe dintre decese apar și din cauza faptului că pacienții vin târziu la medic. Așadar nu ratați analizele anuale și programele de check-up complexe, care includ un RMN total, cum sunt cele din cadrul ACIBADEM. Iar dacă aveți o suspiciune, optați pentru un centru unde să primiți un diagnostic precis. În cazul în care se confirmă diagnosticul, accesul rapid la cea mai bună terapie crește șansele de vindecare. Iată 5 motive pentru care ați putea opta pentru experiența medicilor și tehnologiile disponibile în cadrul ACIBADEM.

1. Cancerul se tratează multidisciplinar. Acest lucru înseamnă că, în cadrul ACIBADEM, fiecare caz este diagnosticat și tratat în cadrul unei comisii din care fac parte medici de diverse specialități, oncologi, chirurgi, specilaliști în imagistică și medicină nucleară, radioterapeuți și anatomopatologi. Astfel, cresc șansele ca pacienții să primească cel mai bun tratament, cât mai personalizat, cu șanse mari de reușită.

2. Pacienții au acces la toate specialitățile din medicina oncologică. În cadrul aceluiași centru, pacienții sunt examinați, li se fac toate testele și analizele, primesc diagnosticul și se poate trece la etapa următoare de tratament, în funcție de fiecare caz în parte. Astfel, se câștigă timp și crește confortul pacientului. În cadrul centrelor oncologice ACIBADEM, pacienții au acces la investigații de ultimă generație precum PET-CT, SPECT-CT, la rezonanță magnetică intraoperatorie 3 tesla, dar și la investigații cu Ga-68 PSMA sau Ga-68 DOTA.

3. Acces la medici de top din lume. Grupul ACIBADEM este recunoscut în lume drept unul dintre cele mai performante în tratarea cancerului. Iar acest lucru se datorează și faptului că în cadrul ACIBADEM activează specialiști reputați în oncologie, chirurgie, radioterapie și medicină nucleară. În 2018, în cadrul ACIBADEM, au fost realizate 144 de mii de consultații oncologice, aproape 23 de mii de investigații oncologice radiologice și peste 118 mii de sesiuni de chimioterapie, performanțele fiind posibile datorită echipelor ACIBADEM.

4. Acces la tehnologie. Tehnologia a crescut spectaculos precizia actului medical, iar utilizarea în oncologie a venit cu numeroase beneficii: diagnostic de super precizie, tratarea țesuturilor bolnave, cu protejarea celor sănătoase, abordarea unor cazuri imposibil de rezolvat prin metodele clasice, soluții pentru cazurile avansate de boală. La toate acestea, au contribuit tehnologiile din imagistică, radioterapie, radiochirurgie și chirurgie robotică. Astfel, în cadrul ACIBADEM, anul trecut au fost realizate aproape 10 mii de investigații prin PET-CT, peste 180 de mii de sesiuni de radioterapie cu ajutorul acceleratoarelor de tip LINAC. De asemenea, s-au realizat peste 74 de mii de sesiuni de radioterapie cu TrueBeam, aproape 20 de mii cu VitalBeam, iar într-o singură lună, s-au făcut 94 de sesiuni de radioterapie ghidată prin rezonanță magnetică. În plus, peste 1100 de pacienți au fost tratați prin chirurgia robotică Da Vinci, iar 209 prin radiochirurgie cu ajutorul CyberKnife.

5. Asistență pe tot parcursul tratamentului. Pe lângă suportul medical, pacienții care ajung în ACIBADEM primesc și asistență logistică, acces la traducători și tot suportul informațional pe tot parcursul tratamentului. Astfel, orice întrebare legată de tratament și caz primește cel mai bun răspuns și cea mai rapidă soluție.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare