Toate măsurile de precauție împotriva COVID-19

Toate măsurile de precauție împotriva COVID-19

Acibadem începe să primească din nou pacienți în Turcia

De câteva luni, întreaga lumea trece printr-o criză pe fondul epidemiei Covid-19. Mai multe țări, inclusiv Turcia, au introdus restricții totale sau parțiale pentru a încetini răspândirea bolii. În aceste condiții, Acıbadem Healthcare Group a luat măsurile de precauție necesare și continuă să sprijine toți pacienții.

Începând cu data de 11martie 2020, data oficială a primului caz declarat de infecție cu Coronavirus în Turcia, Acıbadem Healthcare Group și-a activat procedura de gestionare a crizelor. Ne-am reorganizat spitalele și centrele medicale. Deoarece am îndeplinit criteriile stabilite de Ministerul Sănătății, spitalele noastre au fost declarate spitale de pandemie, ceea ce ne permite să putem diagnostica și trata pacienții cu Covid-19 alături de alte servicii de examinare, diagnosticare și tratament. Pe lângă competența noastră fizică și medicală, este și o chestiune de demnitate spirituală de a ne pune în slujba oamenilor într-o astfel de perioadă.

Practicile de control al infecțiilor și de siguranță la spitalele noastre sunt întotdeauna superioare în comparație cu mediile globale. Pentru pandemia Covid-19 am reverificat aceste măsuri și am evaluat continuu în cadrul Comisiei pentru infecții din cadrul spitalului. Pacienții cu suspiciune Covid-19 sau confirmați cu Covid-19 sunt izolați de alți pacienți și primiți în zone predeterminate. Profesioniștii din domeniul sănătății care se ocupă de cazuri suspecte sau confirmate nu sunt implicați în îngrijirea pacienților ne-suspectați din cauza riscului de contaminare încrucișată. Zonele publice din spitale sunt dezinfectate frecvent, revistele din sălile de așteptare, scaunele din cafenele au fost scoase, se vând numai alimente ambalate, iar pacienții cu suspiciune Covid-19 sau confirmați Covid-19 au la dispoziție un lift special. Am alocat camere la spitale pentru medici, asistente și alte persoane care se ocupă de pacienții cu Covid-19 dacă aceștia preferă să nu se întoarcă acasă pentru prevenirea contaminării.

Toți pacienții care acuză febră și tuse sunt primiți în zona izolată a camerei de urgență. Tot personalul medical este echipat cu materiale de protecție personală și toți pacienții au primit măști pentru a preveni riscul de contaminare încrucișată. Zonele de examinare și de internare pentru pacienții care nu au Covid-19 sunt strict rezervate și izolate de zonele de urgență. Mai mult, acești pacienți aflați în zone de examinare sunt deserviți de o echipă specială dedicată acestei unități. Pentru controlul bolnavilor de cancer și boli cronice, am alocat puncte de intrare separate în spitale. Doar un singur însoțitor este permis și măsurăm temperatura corporală a pacienților și însoțitorilor la fiecare vizită. Toți pacienții care vor fi supuși unei intervenții chirurgicale sunt examinați prima dată în legătură cu Covid-19. Personalul medical este echipat cu materiale de protecție personală.

Toate echipamentele sunt sterilizate la Unitatea de sterilizare centrală, iar blocul operator este dezinfectat înainte de fiecare procedură. După operație, pacienții sunt transferați în rezerve cu un singur pat pentru recuperare postoperatorie.

La Acıbadem Healthcare Group, vom continua să urmăm protocoalele recomandate de Organizația Mondială a Sănătății și de Ministerul Sănătății din Turcia și vom continua să acordăm prioritate nevoilor pacienților noștri. Ne bucurăm să vă asigurăm că vom continua să susținem nevoile medicale ale pacienților noștri în timpul și după această situație globală extremă.

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare