Servicii De Asistenţa Medicală

LABCELL

Laborator de celule stem Acibadem și banca de sânge prelevat din cordonul ombilical

Laboratorul de celule stem și banca de sânge prelevat din cordonul ombilical din cadrul ACIBADEM este un laborator de depozitare și producție în cadrul căruia se realizează cercetările ACIBADEM Healthcare Group privind metodele de terapie prospectivă, urmărind și dezvoltând aplicațiile curente. Laboratorul are o infrastructură în care toate țesuturile dovedite, cu date științifice, ca fiind valabile pot fi depozitate și toate procesele terapeutice de celule pot fi realizate respectând standardele GMP (Good Manufacturing Practice).

Banca de sânge prelevat din cordonul ombilical este cel mai frecvent exemplu de aplicații de depozitare a celulelor și țesuturilor. Sângele din cordonul ombilical, care este printre cele mai valoroase surse de celule stem cunoscute, este păstrat la dorința familiei, în cazul în care va fi necesar în viitor. Banca de celule stem și de sânge prelevat din cordonul ombilical din cadrul ACIBADEM, care funcționează cu aprobarea Ministerului Sănătății și în conformitate cu reglementările legale, găzduiește peste 5000 de unități. Astfel, poate fi numită prima bancă de sânge prelevat din cordonul ombilical și cu cea mai mare capacitate din Turcia. Pe lângă sângele prelevat din cordonul ombilical, celulele stem periferice și probele de măduvă colectate pentru pacienții tratați de ACIBADEM Healthcare Group sunt, de asemenea, depozitate în stare congelată până la momentul utilizării lor.

Labmed

Primul laborator clinic acreditat din Turcia

ACIBADEM Healthcare Group a încheiat un parteneriat semnificativ în „servicii de laborator de referință” cu Grupul Labmed (Labmed Dortmund GmbH), activ în Germania de peste 30 de ani. Ca urmare a acestui parteneriat, serviciul de laborator acreditat care se obținea de obicei din străinătate a început să fie oferit în Turcia cu ACIBADEM Labmed. ACIBADEM, prin calitatea dovedită a serviciilor sale și prin certificările sale globale, și-a certificat calitatea în servicii de laborator și prin Laboratorul Clinic Labed, primind acreditarea de laborator clinic „ISO 15189” din partea „Deutsche Akkreditierungsstelle Chemie Gmbh” (DACH), și devenind astfel primul laborator clinic recunoscut și acreditat la nivel internațional din Turcia. Datorită facilităților pe care le oferă, ACIBADEM Labmed poate efectua toate analizele la cel mai înalt nivel și într-un mod mai sigur.

Patologie

Sistemul de telepatologie permite specialiștilor care lucrează în toate spitalele ACIBADEM să evalueze rezultatele patologice în mod simultan, într-un proces audiovizual.

Înființat în 2006, Laboratorul central de patologie ACIBADEM a analizat 77.000 de cazuri până în 2009 și a ajuns, astfel, la cel mai mare număr în sectoarele publice și private. Pentru a răspunde cererii în continuă creștere, în anul 2009 a fost creat un al doilea laborator central la Spitalul ACIBADEM Maslak. În 2013, numărul de cazuri analizate a depășit 130.000. În prezent, pe lângă cele două laboratoare centrale, există divizii în toate spitalele ACIBADEM care oferă consultații de patologie intraoperatorie (secțiune congelată), examen macroscopic, evaluarea probelor prelevate în repaus și servicii de colectare și transport pentru probe spitalicești.

TS EN ISO 15189:2014 Laboratoare medicale – are acreditarea cerințelor speciale standard pentru calitate și competență.

Laboratoarele centralizate și toate terminalele sunt interconectate cu sistemul de telepatologie. Astfel, comunicarea de la medic la medic și de la medic la tehnician se poate realiza în cea mai mare măsură între unități, asigurând operarea întregului sistem la aceleași standarde. O aplicație „telepatologie” de asemenea calibru este prima și încă singura din Turcia.

Laboratorul de patologie colaborează cu Laboratorul Clinic Labmed ACIBADEM. Acest serviciu dă posibilitatea mai ales a administrării metodelor de tratament „individualizate” sau „direcționate” pacienților cu cancer în cea mai adecvată manieră. Aceste facilități sunt, de asemenea, critice în abordarea cea mai corectă a pacienților veniți din străinătate, care sunt dificil de diagnosticat și de tratat.

LABGEN

Centrul oferă servicii de înaltă calitate, folosind echipamente de ultimă generație, pentru diagnosticarea și prevenirea bolilor genetice umane. Aceste servicii includ consult genetic pentru medic, consult genetic pentru pacient, diagnostic genetic prenatal, diagnostic genetic postnatal, diagnostic genetic preimplant, precum și selecție genetică a embrionilor și teste de diagnostic citogenetic și genetice moleculare.

Genetika oferă servicii de diagnostic, de purtător genetic și de diagnostic genetic de protecție pentru peste 200 de boli.

LABVITAL

În 2009 ACIBADEM Healthcare Group a înființat Laboratorul de Control Alimentar Labvital ACIBADEM cu scopul de a asigura controlul alimentar și serviciile alimentare la calitatea ACIBADEM.

Misiunea sa este de a oferi servicii precise și de calitate; să fie pionier în implementarea noilor analize; să țină pasul cu evoluțiile și progresele științifice, oferind astfel servicii și fiabilitate exemplare tuturor persoanelor și organizațiilor locale și străine, prin calitatea și integritatea asigurate de certificatele noastre internaționale aprobate.

Cum funcționează Labvital?

Toate serviciile pe care le-a oferit în trecut și pe care le va furniza în viitor au ca scop îmbunătățirea și dezvoltarea produselor și serviciilor sale, precum și asigurarea calității acestora.

Labvital lucrează cu personal instruit și calificat în toate stadiile prin care trec alimentele și pentru toate materialele și echipamentele care vin în contact cu alimentele. Lucrând cu personal instruit, calificat și cu echipamente de ultimă generație în laboratoarele sale de fizică, chimie, microbiologie, aditivi și reziduuri, toxine și instrumente, Labvital efectuează toate tipurile de analize alimentare necesare, folosind metode recunoscute la nivel internațional. În toate zonele în care produsele alimentare sunt fabricate, procesate, schimbate, oferite spre vânzare și consum, Labvital efectuează controale de igienă și igienizare și inspecții care au fost concepute special ca un proiect adaptat fiecărei zone și oferă servicii de instruire pentru angajații care lucrează acolo.

Prin furnizarea acestor servicii, Labvital face o declarație de confidențialitate care garantează că Labvital păstrează confidențialitatea tuturor informațiilor referitoare la toate persoanele fizice și juridice pe care le servește în cadrul laboratorului, în scopul obiectivității personalului Labvital; că va păstra aceste informații confidențiale și nu le va transmite terților.

ACIBADEM MOBIL

Înființate în iulie 2008, serviciile de asistență medicală mobilă ACIBADEM oferă cel mai înalt nivel de servicii de asistență medicală de urgență și non-urgență pentru perioadele de pre-spitalizare și post-spitalizare. Începând cu 2010, serviciile de asistență medicală mobilă ACIBADEM se adresează persoanelor fizice și organizațiilor cu peste 500 de angajați cu o echipă de peste 100 de medici și cu cele mai avansate echipamente în tehnologia medicală mobilă.

Acıbadem Mobile Healthcare Services inc. deține ISO 9001:2015 care definește cerințele privitoare la instalațiile sistemului de management al calității. Acıbadem Mobile Healthcare Services inc. deține, de asemenea, Certificatul OHSAS 18001:2014 pentru Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale începând cu 7 martie 2018.

Toate serviciile corporative sau individuale primite de la medici, inclusiv coaching în domeniul asistenței medicale, apeluri la domiciliu pentru medici/fizioterapeuți, injecții la domiciliu, farmacie deschisă și achiziții de medicamente, monitorizarea bolilor de la domiciliu, monitorizarea greutății și a analizelor de sânge de la domiciliu de către medici specialiști în filialele relevante, servicii de control fără a părăsi casa sau locul de muncă.

Serviciile furnizate de ACIBADEM Mobile pot fi accesate cu ușurință la cel mai înalt nivel de calitate.

Coaching medical

Servicii medicale de urgență

Ambulanță terestră cu echipament de terapie intensivă Ambulanță aeriană

Servicii de îngrijire la domiciliu

Îngrijire profesională de lungă durată Medic asistent intervențional și control la domiciliu / la locul de muncă

Instalații permanente de infirmerie

Serviciile de protecție a sănătății asigurate prin unitățile medicale la locul de muncă pentru sănătatea muncitorilor

Screening-uri medicale mobile

Programe medicale obligatorii CRM / Camion de asistență medicală și autobuz de asistență medicală

Organizații de sănătate

Rezervarea unei echipe mobile de asistență medicală Transferuri cu vehicule private între spitale Organizația de masă Managementul asistenței medicale

Telemedicină

Monitorizarea pacientului la distanță Managementul bolilor cronice Programele de bunăstare

Programe de afinitate (grup)

APLUS

APlus, fondat pe principiul „Spitalul este în esență un hotel unde sunt furnizate servicii medicale”, aduce necesitățile de catering, igienă, transport și alte nevoi similare ale organizațiilor medicale sub un singur acoperiș.

Serviciul care aduce ceva diferit în catering

APlus este cunoscut ca fiind unul dintre primele servicii care au implementat industria de producție de masă „cook & chill”. Metoda de gătit „cook&chill”, care oferă un nivel de siguranță cu mult peste convențiile actuale de producție de masă, se bazează pe răcirea rapidă a produselor (în 90-120 minute) până la 0-4°C și păstrarea la această temperatură cu ajutorul tehnicii European Gastronomy și, ulterior, încălzirea acestora pentru prima și ultima dată la punctul de servire.

În comparație cu practicile de producție convenționale, metoda „cook&chill” oferă avantaje, cum ar fi costurile reduse de energie și echipamente, economia zonei de utilizare, ușurința în controlul calității și siguranța alimentară ridicată.

Curățenie și igienă

APlus, care deține una dintre cele mai mari spălătorii din Turcia, oferă servicii de spălare igienică, spălare standard și curățare uscată, cu o capacitate zilnică de 15 000 kg. În cadrul facilității, singura fabrică igienică de spălătorie din Turcia, 600 kg de rufe sunt călcate, împăturite și stivuite pe oră cu ajutorul aparatului „Flatwork ironer” care poate călca și împături.

Serviciile de curățenie APlus implementează programe de curățenie igienică la standarde globale și în cadrul standardelor instituțiilor internaționale de certificare pentru păstrarea aspectului fizic al clădirilor pe care le deservește și pentru a crea medii curate și igienice.

Lucrând cu sistemul „Healthguard”, care este implementat în industria de sănătate din țările UE, APlus oferă o curățenie și o dezinfectare complete. Sistemul este dezvoltat pentru spitale și organizații medicale și reduce la minimum riscul de contaminare încrucișată.

Standardele APlus

ISO 9001 (Sistemul de management al calității) pentru standardizarea și întreținerea proceselor de producție și operare
ISO 22000 (Sistemul de management al calității siguranței alimentare) pentru asigurarea siguranței alimentare în toate procesele, de la producție până la consumul final în serviciile de alimentație publică
OHSAS 18001 (Sănătate și securitate în muncă) pentru asigurarea siguranței mediului de muncă și pentru diminuarea dificultăților impuse lucrătorului prin natura muncii
RAL – GZ 992 (Specificații profesionale privind calitatea și îngrijirea țesăturilor) pentru controlul etapelor necesare în asigurarea igienei textilelor și a riscurilor posibile aferente

TRATAMENTE

TEHNOLOGII

ACIBADEM

×
Căutare