fbpx

Call-Center

1. Cum pot face programare pentru o consultatie?

Puteti contacta biroul nostru de informare din Bucuresti sau Departamentul de Pacienti Internationali prin telefon, fax sau e-mail. In plus, ne puteti transmite o solicitare completand formularul de contact direct pe site-ul nostru.

2. Ce se intampla daca nu sunt vorbitor de limba turca sau engleza?

Majoritatea cadrelor medicale de la spitalele Acibadem vorbesc si limba engleza. Fiecare spital din portofoliul Grupului Acibadem pune la dispozitie servicii de translator si traducere pentru limbile: Romana, Engleza, Rusa Russian, Araba si Limbile Balcanice. Scopul nostru este de a facilita comunicarea cu cadrele medicale. Ne puteti oricand contacta completand formularul de pe site sau in timpul orelor de program: 08:00 – 18:00, de Luni pana Vineri.

3. Se permite acompanierea de catre membrii familiei in timpul consultatiei?

Suntem bucurosi sa va ajutam cu serviciile de cazare in functie de necesitatile dumneavoastra. In cazul in care calatoriti cu mai multi membri ai familiei, va rugam sa comunicati acest lucru reprezentantilor nostri pentru aranjamentele necesare. De asemenea, se permite accesul unor membri ai familei in timpul consultatiei.

4. Putem beneficia de serviciile medicale din spitalele dumneavoastra fara o programare in prealabil?

Recomandam efectuarea unei programari inainte de efectuarea calatoriei in Turcia pentru a evita intarzieri sau inconveniente. Reprezentantii Departamentului de Relatii Internationale va vor ajuta cu toate formalitatile necesare: internare si externare, procedure de plata si tranzactii financiare, servicii de translator, tururi locale si excursii, proceduri pentru obtinerea vizei, asistenta inainte si dupa sosire, asigurari internationale de sanatate.

5. Este nevoie de trimiterea sau recomandarea din partea unui medic?

Pentru a efectua o programare nu este necesara recomandarea sau trimiterea din partea unui medic. Este important sa aduceti cu dumneavoastra dosarul medical care sa indice istoria medicala si orice investigatii effectuate inainte de sosire. Informatiile medicale trebuiesc traduse in prealabil in limba engleza.

6. Pentru a face o programare, ce informatii trebuie sa furnizez? Ce documente trebuie sa aduc?

Avem nevoie de urmatoarele informatii pentru a face o programare:

  • Nume (asa cum apare in actul de identitate)
  • Data nasterii
  • Adresa, tara de rezidenta
  • Informatii medicale
  • Diagnostic si/sau simptome
  • Informatii despre asigurarea medicala, daca este cazul

7. Care este costul unei interventii chirurgicale sau tratament?

Costurile difera chiar si pentru pacientii cu aceeasi problema medicala. Dupa evaluarea cazului medical, se transmite o estimare de costuri din partea unui medic. Istoricul medical trebuie analizat de catre un medic specialist pentru o recomandare asupra planului de tratament unic pentru fiecare pacient in parte.