fbpx

Dr. Tamer Karsidag, expert de top Acibadem, vine la București pentru a oferi evaluări a doua opinie gratuite

Atuurile clinicilor Acibadem sunt medicii de top, tehnologia de ultimă oră și condițiile excelente oferite pacienților, elemente importante care cresc șansele de vindecare pentru afecțiuni grave.

Acum, pacienții din România pot accesa ușor experiența medicilor noștri care vin frecvent la București, dar și în alte orașe pentru a oferi evaluări a doua opinie gratuite și sfaturi utile care țin cont de tot ce este mai nou în medicina mondială. Unul dintre medicii care au contribuit substanțial la vindecarea multor afecțiuni grave ale românilor este profesorul doctor Tamer Karsidag.

Cine poate beneficia de o evaluare la prof. dr. Tamer Karsidag?

Pe 15 decembrie, reputatul chirurg Tamer Karsidag va sosi la București pentru a oferi opinia sa medicală celor care se confruntă cu afecțiuni ale sânului și tiroidei. Însă aria de expertiză a medicului nostru de top este mult mai mare aceasta incluzând laparoscopia pentru colecist, cancer gastric și cea Single Port, operarea herniilor, procedurile chirurgicale robotizate, chirugia cancerului de pancreas și chirurgia obezităţii. Pentru programări și alte informații ne puteți contacta la 021. 313. 99. 38 sau ne puteți scrie pe adresa info.ro@acibadem.com.tr.

Pentru că tumorile mamare și cele de tiroidă sunt frecvente în rândul pacientelor din România, recomandarea principală a medicului Tamer Karsidag este solicitarea unui sfat competent, dar și a unei terapii de ultimă oră, care cresc simțitor șansele de vindecare.

În plus, dacă aveți dosare medicale pe care doriți să le trimiteți medicului pentru o evaluare în Turcia, ne puteți contacta tot la 021. 313. 99. 38 și pe adresa info.ro@acibadem.com.tr

Cine este dr. Tamer Karsidag?

Dr. Tamer Karsidag are o carte de vizită impresionantă: este specialist în chirurgie generală în cadrul spitalului Acibadem Taksim şi profesor de chirurgie generală la Haseki Education and Research Hospital. După absolvirea Facultăţii de Medicină din Istanbul, Dr. Tamer Karsidag a urmat cursuri de specializare în chirurgie generală, chirurgie de urgenţă sau chirurgie minimal-invazivă la instituţii prestigiose precum: St. George’s Hospital din Londra, LAC+USC Los Angeles și la Universitatea din Miami. În plus, Dr. Tamer Karsidag s-a specializat în transplant hepatic la Universitatea din Istanbul şi în transplant de rinichi în cadrul Departamentului de Urologie, UCLA, Los Angeles.