fbpx

 Acreditare Joint Commission International (JCI) este un model de evaluare acceptat la nivel internațional și are cea mai mare recunoaștere pe plan mondial. Aceasta comisie efectuează audituri independente de evaluare pentru a determina dacă organizațiile de sănătate îndeplinesc cerințe standard, introduse pentru a crește calitatea îngrijirilor oferite de catre organizațiile de asistență medicală. Joint Commission a acreditat peste 800 de instituții medicale din 68 de țări. Standardele JCI abordează subiecte precum obiectivele privind siguranța pacienților, accesul la îngrijire și continuitatea îngrijirii, drepturile pacienților și ale rudelor acestora, evaluarea și îngrijirea pacienților, anestezia și îngrijirea chirurgicală, administrarea medicamentelor, instruirea pacienților și a rudelor acestora în conformitate cu standardele globale de ingrijire a pacienților. Instituția de asistență medicală se adresează, de asemenea, îmbunătățirii calității și siguranței pacienților, prevenirii și controlului infecțiilor, managementului, conducerii și îndrumării, siguranței instalațiilor, calificărilor și formării angajaților și gestionării informațiilor în conformitate cu standardele de management globale. Spitalul Acıbadem Adana, unul dintre spitalele Acıbadem Healthcare Group, a primit acreditarea Joint Commission International (JCI) in data de 25 septembrie 2010, iar Spitalul Acıbadem Maslak a fost acreditat in data de 2 octombrie 2010.”

Acibadem este prima instituţie din Turcia care primeşte acreditare prin Joint Commission International (JCI) ca grup reprezentat drept model pentru calitatea în domeniul sănătăţii. Acibadem este singurul furnizor de servicii de sanătate din Turcia care este membru al EFQM (Fundaţia Europeană pentru Managementul Calităţii).

Acreditarea asigura o angajare transparentă a unei organizaţii pentru îmbunătăţirea calităţii ingrijirii pacientului, pentru a garanta un mediu sigur şi pentru a acţiona continuu pentru reducerea riscurilor pentru pacienţi şi echipa de personal. Acibadem a fost in perioada 2003-2009 afiliat “Harvard Medical International” – care este cea mai renumită institutie de servicii şi educatie medicală care permite împartăşirea expertizei şi cunostinţelor în tehnologie ca şi creşterea nivelului de formare şi instruire a echipei de profesionişti.

Harvard Medical Institution a fost infiinţată în 1994 cu scopul de a saluta solicitările de parteneriat internaţional primite de Harvard Medical School şi Harvard University. Harvard Medical International foloseşte suma cunoştinţelor a 8.000 facultati membre, 17 spitale şi instituţii de educatie ale Harvard Medical School. Harvard Medical International este lider activ in inovaţie şi schimbare în cunoastere şi dispune de o gama largă de resurse în domeniul sanătăţii la nivel global.

Din 2002 Spitalul Acibadem ca şi unităţile noastre de Laboratoare si Sterilizare centrală sunt acreditate ISO 9001:2000.  Acibadem Labmed (serviciile noastre centrale de laborator) a obtinut “Certificatul de calitate ISO 15189” care este certificatul pentru cea mai inaltă acreditare din lume pentru servicii de laborator.